четвртак, 16. фебруар 2012.

Snegovanje

    Snegovanje (bitisanje na snegu).Već dva dana nikako da se svrtim kući.Samo se šmuciram po snegu.Pošla sam kao u malu šetnju po kraju,a nisam sam 6 sati ušla u kuću.Pošto temperatura dozvoljava trenutno duži boravak napolju, reših da to iskoristim.Sneg i dalje ne prestaje da pada.Klinci se grudvaju i sankaju na sve strane,pa tako se i ja makar na kratko osetih kao dete u svoj toj zimskoj radosti.Gaženje po dubokom snegu i ni nije baš moja specijalnost,ali radim na tome.
   I dok sam se tako švrćkala,pomisih da je idealno vreme da skoknem da potražim neke sitnice za moj DIY prijekat.I pošto sam u trenutku kad sam došla na tu ideju već dosta odmakla od kuće,mrzelo me je da se vrarim po auto,pa se prepustih čaroliji  autobuskog prevoza.Bilo je *čarobno*.Na radiju pesma nad pesmama :*lažeš care da u vatru za mene ćeš desnu ruku...* Hitovi su se redjali,tako da sad jedva isčekala krajnju destinaciju gratskog putovanja.
    Kad dodjoh pred vrata moje drage radnje ,kad ono medjutim.Radnja se preselila.Aj sad na levo krug pa u potragu za novom adresom radnje.Na putu tome mi se isprečilo više dečijih radnji,koje sam morala da posetim.Tako da sam malo pazarila neplanirano.
     I tako izadjoh iz Benetona nasmejana i nastvih.Ljudi se razmileli ko da je proleće došlo.I taman kad sam pomislila da je sve divno i da od turbo folka s kraja devedeseti ništa drugo loše me ne moše zadesiti,život me demantovao.Vozač GSP-a koji nam je išao u susret sa svojom skalamerijom od autobusa isprskao nas je od glave do pete i to namerno.Ulica u kojoj sam bila i nije tako prometna i sem autobusa nije bilo drugih vozila na ulici,a autobus se iz svoje trake proširio po sredini i isprskao nas i ako smo bili na suprotnoj strani ulice.Počela sam da psujem kao kočijoš i ako se od mene gotovo nikad ne moše čuti psovka.Tako besna i umazana najverovatnije da sam delovala kao opasna po okolinu.
    Očistila sam se koliko je to bilo moguće i svratila u moj ČIČAK.A unutra: trakice, čipke, lanci, dugmad...Nisam znala šta pre da kupim.Šta sam kupila ostaviću za sledeći DIY post.Do tada se zadovoljite fotkama iz kraja.
    Pozdrav !
Pre nego što smo izašli uslikala sam sa prozora ovog golubića koji se smrzo.
             

Proces vadjenja snega iz okaNije da sam osvojila Mont Everest ali osećaj je sličan.


5 коментара:

 1. lepe i vesele fotke,posebno ova poslednja...veliki poz i cekam taj DIY projekat

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. evo trudim se da završim do večeras pa da prikažem taj DIY

   Избриши
 2. Divno ste se vi zabavljali :)) A meni sad dosla struja..%)

  ОдговориИзбриши
 3. Aj skini ovu verifikaciju putem reci..ajd sto smara, nego su nesto menjali pa su pojmovi toliko razmazani da sam tek iz cetvrtog pokusaja poslala komentar

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Bas cu da vidim da skinem.I mene smara.I strasno je nerazumn.

   Избриши