понедељак, 23. јануар 2012.

Doručak

   Svako dobro jutro započinje dobrom kafom i dobrim doručkom.Često na poslu nemamo vremena da na miru doručkujemo kvalitetan obrok koji će nam prijati.Kupimo neki burek ili pecivo, dok se vratimo na posao da doručkujemo već je prošlo pola pauze i onda ni ne žvaćemo ni ne uživamo u zalogajima.Ne volim na brzinu da jedem.Ja sam od onih ljudi koji zalogaj po zalogaj jedu polako i sa uživanjem.Zato kući imamo pravo na taj luksuz.Zbog toga obožavam vikend.Doručak spremim po želji ,lepo postavim sto i uživam.

pinmarklet
   Ne postoji određena namirnica koju preferiram za doručak.Bitno je da bude sveže,ukusno,raznoliko i u dobrom društvu.Meni godi doručak sa voćkicom,da se sve lepo na kraju zasladi.


   Po pitanju napitka koji bi išao uz doručak, postoji širok spektar mogućnosti.Sve zavisi od želje u tom trenutku.Nekada to bude mleko,nekada sok,čaj,jogurt...Ne postoji princip po kome biram napitak ,jer ne padam pod stereotipe da odredjeni napitak ide uz odredjenu namirnicu.Jednostavno pijemo ono što mi se pije u tom trenutku.
http://joannemurphyphotography.blogspot.com/
   Ove nedelje radim posle podne,tako da ću biti privilegovana po pitanju doručka.MOj izbor za ovo jutro je šoljica kafe uz kiflu sa kremom i groždje.
   Prijatno svima
5 коментара:

 1. Moj omiljeni obrok!;) Jedini koji nekako sa uživanjem spremam. I onda, kad imam vremena, razvlačim to uživanje. Kafu pijem sigurno sat vremena...;)

  ОдговориИзбриши
 2. Ja doruckujem 2 deci kafe i Ronhil :) Jedno vreme sam bila totalno navucena na one Nestle fitnes (samo sto ja to grickam ko cips i dodatno zalivam mlekom) ali u zadnje vreme ne stignem ni da se umijem a kamo li nesto drugo.
  I samo da prijavim da sam se potpuno navukla na Pink Martini..poskidala celu diskografiju i samo to vrtim :))

  ОдговориИзбриши
 3. Ni za šta ne bi menjala jutra! I doručak naravno! Moj attitude je da pre trčanja, popijem čašu mlake vode sa malo limuna. Posle trčanja i uz čaj ide varijacije. Prijatno i tebi! :)

  ОдговориИзбриши
 4. mmmmmm, ja često preskačem doručak jer ili dugo spavam ili radim od jutra rano pa si uzmem nešto kao fast food

  ОдговориИзбриши