среда, 28. септембар 2011.

"Friends with benefits" and "Obsessed "

Volim filmove.I na pitanje:"Koju vrstu ili žanr?", nemam odgovor. Jer filmove ne delim na žanrove već na dobre i loše.Na spisku omiljenih nalaze se oni glumici koji po mom subjektivnom mišljenju prave dobar izbor uloga. Izdvojila bih neke. Recimo: Tom Henks,Vudi Harelson, Al Paćino, De Niro, Jenifer Aniston, Džulija Roberts, Šerliz Teron, Uma Turman, Edvard Norton.U skorije vreme sam gledala film "Friends with benefits" u kome glavne uloge tumače Mila Kunis i Džastin TImbrlejk.Pored njih glumi i Vudi Harelson. Lagan film, sa dobrom dozom smeha i ljubavnih zavrzlama.Tako da ako imate vremena pogledajte ga. Možda vam sličice pomognu da se odlučite da li čete ga gledati ili ne."Friends With Benefits Movie"

Pored ovog dopao mi se i film "Osessed".On nije najnoviji kao predhodni koji sam navela, ali se može smatrati relativno novim, s obzirom na to da je iz 2009 godine.U njemu ne igra ni jedan moj omiljeni glumac ,ali je film jako dobar.Jednu od 3 glavne uloge igra Bijons. Ranije nisam gledala filmove sa njom jer je nisam za ozbiljno shvatala kao glumicu. U ovom filmu je odigrala vrhunski ,tako da ću malo pretražiti njenu filmografiju u nadi da je i u drugim filmovima bila ,ako ne ovako sjajna,onda makar u pola dobra. Sasvim drugačiji od predhodnog filma .Radnja se zasniva na čvrstoj vezi muškarca i žene ,koju pokušava da uništi poremećena žena
.
Do skorijeg čitanja pozdrav svima i uživajte u filmovima.

3 коментара:

  1. ja sam se u zadnje vreme totalno navukla na serije...svaki dan po 3-4 :) a ne secam se kad sam gledala neki dobar film...mada ovaj drugi zvuci zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Drugi je jako dobar.Vrlo pozitivno sam bila iznenadjena .

    ОдговориИзбриши