недеља, 17. август 2014.

And now,I am back

   Vratila sam se.Posle puno peripetija i problema sa adresom bloga uspela sam da ponovo osetim čari blogovanja.Zapravo ,pre godinu i po mi se blokirala na neki meni sasvim nepoznat način, adresa bloga. Odjedanput password nije mogo da se prihvati,korisničko ime nije postojalo kao registrovano na ovom blogu.Šta je zaista bio problem ne znam,ali tako se manifestovalo.Uglavnom svakog vikenda sam pokušavala da se priključim blogu i nije išlo,dok se juče odjednom dogodi da sam uspela da se priključim.Nisam stručnjam za internet i kompijutersku problematiku ,ali mi je drago što sada sve funkcioniše kako treba.
   Moj svet i želja pisanja o modi i stilu života  nisu se mnogo prome promenili.Ono što me trenutno privlači u ovom ludom modnom svetu je mogućnost da imaš svoj stil ,a da se on ne smatra staromodnim ili ofucanim.Sve se nosi,nešto se više forsira,nešto manje ,ali ima svega i za svačiji džep i ukus.
   Na mom spisku stvari koje su nepohodne ili kako se to sad popularno kaže MUST HAVE,na prvom mestu se nalazi duga haljina sa otvorenim ledjima. Takve haljine su mi prosto neodoljive,ali još uvek nisam uspela da nadjem onu koja meni najbolje stoji,ali neću odustati.Ovo su neke od haljina koje mi se dopadaju.  
            

   

Druga na spisku stvari koju bih volela da nabavim je suknja lagana i lepršava.

             

I na trećem mestu neke divne, šarene, lepe i luckaste espadrile,patikice  ili ravne cipelice.






Nadam se da ću uspeti da neke od ovih stvarčica pronađem i obradujem sebe.
Do sledeće pisanije pozdrav za sve one kojima sam nedostajala.


                                               

7 коментара:

  1. Jao, vidi!! Pa velkom bek! :)
    Prve cipelice imas u Waikikiju za 15 E..gledala ja, samo hocu zelene :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na informaciji.Mi tu radnju u Nišu nemamo,ali nadam se da ću ih naći kad odem malo do mora.

      Избриши
  2. Dobro došla natrag... Obožavam haljine s otvorenim leđima, ali nekako uvijek moraju imati mogućnost da se ispod utrpa grudnjak, inače u mom slučaju ne prolaze...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se problema sa grudnjakom tice u potpunosti te razumem.Taj problem imaju uglavnom devojke u yene sa prirodnim grudima ,a u tu grupu spadam i ja. Pronasla sam jedan grudnjak koji savrseno se uklapa u haljinu otvorenih ledja do struka,a ostaje neprimetan.

      Избриши
  3. Ove patikice su bas za mene! Ljubim te. Tvoja Mary.:*

    ОдговориИзбриши
  4. Absolutely beautiful photos! Great style inspiration.

    Heidi D.
    www.wishesandreality.com

    ОдговориИзбриши