субота, 3. март 2012.

On the spring door / Na vratima prolеća

    Ispratismo sneg.Sad sledi prolećno spremanje.Neke blogerke su već spremne , neke se tek spremaju.Ja se tek spremam.Novi veseli tonovi polako ulaze i u moj neseser.
    Juče sam na pauzi za doručak pokupovala malo kozmetike da obnovim zalihe.I ako mi to nije bila namera (kupovanje kozmetike) kada sam pošla na pauzu (koja traje tačno 30 minuta),svratila sam u DM drogeriju po vlažne maramice.I da, kupila sam vlažne maramice ,ali mi se na putu do kase isprečila gondola sa šminkom i jednostavno sam bila prinudjena da kupim nešto.Pod to nešto podrazumevalo se senka,rumenilo,olovka za oči,aplikatori,korektor u stiku.Naravno kad sam završila šminkom,na red je  došao i zubni konac.I dok sam stigla na kasu prošlo je 20 minuta,tako da sam doručak tako smazala brzo da se ni sećam šta sam doručkovala.A već sam vam jednom pričala o tome koliko volim dorucak na tenane i u uživanciji.Tako da mi je ovo bio cunami od doručka.Ali bitno je da sve bilo na vreme završeno i da sam srećna zbog svojih novotarija.Kako je izgledala jučerašnja kupovina odnosno,kako izgledaju novotarije pogledajte i ocenite da li sam dovoljno vesela za proleće.




9 коментара:

  1. Imam ludu srecu sto mi je prvi DM na 300 km :) Ne znam sta je ovo kajsijasto, ali izgleda kao moje novo omiljeno rumenilo :) Bas me zanima kako ce se pokazati ta zuta olovka..Ja imam zelenu i plavu i nisam bas srecna..%)

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan ulov, pogotovo ova žuta olovka! :)

    ОдговориИзбриши
  3. uz dvije stvari po koje sam zapravo došla, uvijek izađem sa još njih deset... prava zabava počinje kada doma mogam objašnjavati mami (na čiju karticu to kupujem) zašto mi je trebalo baš to šljokičasto za oči i to šljokičasto za nokte... i to... baš sam kao svraka dok čekam u redu za blagajnu... samo trpam svjetlucave stvari u košaru...
    i mene baš zanima kako ćeš koristiti tu žutu olovku... ja ne posjedujem ništa žutog/zelenog i narančastog u svojoj make-up torbici... :)

    ОдговориИзбриши
  4. Essence, ko je mogao da odoli njihovom sniženju kada je gomila stvari bila 129 dinara :D <3

    ОдговориИзбриши