недеља, 13. новембар 2011.

Tufnice


           Volim tufnice.One ne izlaze iz mode.Uvek su prisutne svuda.Nekada na garderobi,  asesoarima, cipelama, nameštaju, zavesama.. .i uvek služe svrsi...uveseljavaju život i inspirišu.
           U ormanu imam puno materijala koji čekaju da od njih napravim nešto lepo. I od te gomile materijala naravno da imam i tufnice. I to tri vrste tufnica. Jedan materijal je prljavo beli sa sitnim crnim tufnicama,lagan ko stvoren za košulju. On čeka, da nadjem slobodno vreme koje bi mogla da mu posvetim ,kako bih ovu divnu ideju sprovela u delo.Drugi je saten ,mada boju ne mogu da odredim tačno. Podloga je neka boja izmedju braon i sive, a tufne su krupne tirkizne, čeka da ga pretvorim u haljinu (top haljinincu ,iznad kolena,sa srcastim izrezom na grudima). Treći materijal je teget , sa belim tufnicama koje su prečnika 5 mm. To je puniji materijal ,koji samo na prvi pogled izgleda kao da je tanan, ali to je samo varka.Od njega je haljina skrojena, ali nije sašivena.
          Nadam se da ću kad završima sa svim obavezama koje imam naći vremena da sve ovo završim i podelim sa vama. A do tada podelila bih neke sličice, koje su me uveselile i koje su me inspirisale da napišem ovaj tekst o tufnama.
          Do sledećeg pisanja ostajte veseli.

http://l4.zassets.com/images/z/1/2/4/1240226-t-THUMBNAIL.jpghttp://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/37637857/id/JpKY2_fq4BGZ_XolLEY8bg/size/m.jpgundefined





5 коментара: